Tåbukki Åndz - Turkije 2004

Woensdag 3 november ... quad van het pad

Vandaag besloten we weer een ‘vakantiedag’ in te lassen. Er kon dus weer gekozen worden tussen naar het strand gaan, aan het zwembad liggen of naar de stad gaan. Om die reden mocht ook uitgeslapen worden, maar heel veel gebruik werd hiervan niet gemaakt. Zeker niet door Kevin, Dave, Stefan en Marco, want die hadden een Quad-avontuur gepland dat zou starten om 9.00 uur. Samen met een ervaren begeleider gingen ze een trip maken tot ongeveer 12.30 uur doorheen de achterliggende bergen. Voor drie van de vier is het ook de verwachte trip geworden. Kevin echter schoof na een half uurtje van de weg nadat hij uitweek voor een diepe kuil. Zowel zijn quad als hijzelf schoven enkele meters naar beneden over de rotsige bodem. Met als gevolg dat Kevin met heel wat schaafwonden in zijn gezicht en op zijn rug en met wat kneuzingen aan zijn ribben naar het ziekenhuisje mocht om daar te horen te krijgen dat het allemaal wel meeviel en er niets gebroken was. Mazzel dus, maar wel einde van zijn tocht in de bergen.

 

De andere jongeren waren inderdaad terug te vinden in Alanya, aan het strand of aan het zwembad, waar het tot een uur of vier nog steeds heerlijk toeven was.
De avond verliep ook rustig, en ook nu ging weer een heel deel van de groep naar de stad om te zien of er nog goedkopere kleren te vinden waren. De schaarse blijvers gingen naar de bingo-avond (stel je voor, bingo avond in Turkije, terwijl in het hotel hiernaast elke avond live optredens zijn) om daar helaas niets te winnen. En ik, ik was blij dat ik ons jaarplan voor 2005 klaar had.

 

.


30/10 - 31/10 - 1/11 - 2/11 - 3/11 - 4/11 - 5/11 - 6/11

G