Tåbukki Åndz - Turkije 2004

Dinsdag 2 november ... strand of stad

Vandaag kon er gekozen worden. Sommige jongens hadden gehoord dat er in de stad een Mamoetmarkt doorging en wilden daar nog wel eens op kledingjacht. Anderen wilden de zee beter leren kennen. Dus trok de groep in twee delen (gescheiden door de hoger genoemde opdeling) of naar Alanya of naar het strand.
Degenen die naar Alanya trokken, vonden er echter geen markt en probeerden dus maar opnieuw af te dingen in de winkels. Degenen die naar het strand gingen, genoten met volle teugen van de heerlijke zon en zalige zeebries; vergoten heel wat zweet tijdens het beachvolleyballen of genoten gewoon van de drankjes en snacks die daar a volonté te verkrijgen waren.

 

 

Op zich dus een aangename, rustige dag genieten van de zon en het niets doen. En ook daarvoor waren we naar hier gekomen. Ondertussen was duidelijk dat de twee groepen (jongste) jongeren elkaar wat meer begonnen te vinden, vooral dan tijdens de nachtelijke uren. Blijkbaar zijn er toch een deel bij (vooral van de Genkse groep) die de bescherming van de nacht nodig hebben om zichzelf een beetje te durven laten zien.
Na het eten besloten we met een deel naar de voorstelling ‘Sneeuwwitje’ te gaan kijken. Niet echt geschikt voor kinderen eerlijk gezegd, maar zo belachelijk origineel dat we ons geweldig geamuseerd hebben.

’s Avonds besloot iedereen in het hotel te blijven om daar nog een drankje te nuttigen alvorens naar bed (maar welk ?) te gaan.

 

.


30/10 - 31/10 - 1/11 - 2/11 - 3/11 - 4/11 - 5/11 - 6/11

G